Klein draaiorgel

Naast het grote draaiorgel “De Teddybeer” heb ik ook een prachtig klein hand draaiorgeltje beschikbaar

Het kleine draaiorgel werd gebouwd in de orgelfabriek van J. Verbeeck, in Sint Job in t Goor (Belgie)

Het orgel heeft 36 toetsen en 3 registers. Dit mini draaiorgeltje wordt nog met de hand gedraaid, zoals het 100 jaar geleden ook ging! De orgelman kan de registers (klankkleuren) ook handmatig bedienen en brengt hiermee een extra dimensie in de muziek!

Het kleine draaiorgeltje bij een gezellige haringparty! Uiteraard met een orgelman in nostalgisch kostuum!

Overal inzetbaar

Het repertoire omvat klassieke stukjes, meezingers, Hollandse hits, jazz, foxtrots, walsen en marsen. Het volume is beschaafd en hierdoor is het orgeltje makkelijk overal inzetbaar!

Of het nu een woonzorgcentrum is, een verjaardag in de tuin, een aubade op de stoep of de entree van de feestlokatie, overal voelt dit prachtige kleine draaiorgel zich thuis! Het kleine draaiorgeltje is ook in te zetten als heus kerst- of Sinterklaas draaiorgeltje, compleet in Kerstman of Charles Dickens outfit!

Holland Pakket

Hollands draaiorgel

Met het Holland pakket haalt u een stukje Holland in huis! De reuzeklompen, de tulpen en de kazen, plus de orgelman in zijn Hollandse kostuum geven een extra Hollands tintje aan uw feest of evenement! Niet voor niets is dit orgel regelmatig te vinden bij diverse toeristische attracties!

Tarieven

De tarieven van Het Gezellige Draaiorgel zijn altijd galshelder en all-in. Dus inclusief BTW én transportkosten door héél Nederland!

Tarieven voor Klein Draaiorgel
t/m 1 uur€ 272,50
t/m 2 uur€ 327,=
t/m 3 uur€ 381,50
t/m 4 uur€ 436,=
t/m 5 uur€ 490,50
Alle prijzen zijn inclusief transport en 9% BTW door héél Nederland!Het Holland pakket boekt u eenvoudig bij voor slechts 75 euro